Η ελληνική γη στα καλύτερα της

Σχετικά με εμάς

Τα φυστίκια μας έχουν μια μακρόχρονη ιστορία η οποία ξεκινά 30 χρόνια πρίν στο χωριό Αρχάνι Φθιώτιδας. Ο πρώτος που ξεκίνησε με όραμα η δημιουργία ενός μοναδικού προϊόντος ήταν ο Γόγιας Ι., λίγα χρόνια αργότερα πέτυχε να παράγει το προϊόν με υπερηφάνεια για την ποιότητα του. Το προϊόν αυτό συνεχίζει να παράγεται αδιάκοπα και περνά απο γενιά σε γενιά.

Οι νεότεροι αποφάσισαν να συνεχίσουν τη παραγωγή και να την εξελίξουν στο μέγιστο βαθμό. Διαθέτουμε τη δική μας γη στην οποία γίνεται η παραγωγή των κελυφωτών φυστικιών. Είμαστε οι ίδιοι παραγωγή και παράγωγουμε ένα μοναδικά θρεπτικό προϊόν στην κάλιστη ποιότητα.

Στη παρούσα ιστοσελίδα θα βρείτε τα προϊόντα μας και αναμένουμε στο μέλλον νέα διαθέσιμα προϊόντα.

Τα φυστίκια μας παράγονται με την μέγιστη φροντίδα και σύμφωνα με παγκόσμια στάνταρ, χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένα και εγκεκριμένα φάρμακα, στην παραγωγική διαδικασία. ΔΕΝ χρησιμοποιούνται συντηρητικά και τοξίνες. 

Το προϊόν μας είναι Delicatessen και ήδη πωλείται στα μεγαλύτερα καταστήματα της Ευρώπης. Είναι ένα σνάκ αλλα και βασική τροφή για τα παιδιά και για τους μεγαλύτερους. 

Το όραμα μας είναι να διαθέσουμε τα προϊόντα μας με τη δική μας φίρμα σε όλο το κόσμο, ωστε να τα γεύονται και να τα απολαμβάνουν σε κάθε γωνιά της γης.

©2017 by Envlaw co.

Μητροπόλεως 26 Σύνταγμα Αθήνα, Ελλάδα

Διαθέσιμες ώρες επικοινωνίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-5:00

Σαββατο και Κυριακή μέσω Email

Τηλ. 2103249005, 6979964980

Email. Gogiaspistachio@gmail.com

Τοποθεσία και τηλέφωνα επικοινωνίας

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now